ПРЕДМЕТИ - ВАМПИРИ

Дата: 2013-11-15

Предмети - вампири

 

Светът ни е пронизан от много енергии, които не могат да бъдат видени. Много предмети имат собствена енергия, която влияе върху човека и върху пространството.


Предметите са от няколко типа. Има предмети, които пазят от негативна енергия. Това са амулети и талисмани и задължително се съхраняват на специално място.


Има и предмети-донори. Те поглъщат и неутрализират негативната енергия и намаляват вероятността от заболявания. Такива предмети са кехлибареното колие и дъбовата маса.


Има и любими предмети. Някои хора изпитват силна любов към някои стари вещи, без да имат логично обяснение за това. Например блуза, която помага при важни срещи, или накит, който привлича късмета.Съществуват предмети-спомени – това са мили дреболийки, които предизвикват приятни спомени, сред тях са и подаръците от близки хора. Например шал, изплетен от мама или баба, който те кара да се чувстваш уютно и под закрилата им.


Има предмети, които са хармонични – тяхната функция е да предизвикват удоволствието ни. Но те лесно могат да се превърнат в предмети-вампири.


Съществуват и предмети с внедрена енергия, тъй като нямат самостоятелна енергия. Те попиват енергията на стопанина си. Такива предмети могат да се предават по наследство и дори да се използват за магии.


Съществуват и предмети-вампири. Те могат да са както носители на внедрена енергия, така и да имат своя независима разрушителна енергия.


Често това са подаръци, които предварително се проклинат, или пък незабелязано се подхвърлят, така че човек да ги намери.


Между дарителя и новия стопанин на предмета остава тънка нишка, която може да бъде използвана за лоша магия. Ако усещате, че подаръкът, който сте получили от някого, ви носи лош късмет, веднага го изхвърлете, дори да е скъп.


Ако искате да го задържите, завийте го с коприна за десет дни, а след това го дръжте над пламъка на църковна свещ. Ако напоследък не ви върви, огледайте се пред вратата на дома си за подхвърлени игли, ръждясали пирони, ножове и други остри предмети.


Лоша магия за болест може да ви е направил някой, който е забил карфица в някоя мека мебел. Ако намерите такъв предмет, го измийте с течаща вода и го оставете да изсъхне на слънце, след което го закопайте някъде, където не живеят хора.


Ако предметът може да бъде изгорен, изгорете го, а пепелта хвърлете в течаща вода. Снимките на покойници често са предмети-вампири, затова не ги закачайте на стените, а ги скрийте далече от снимки на живи хора.


Крадените скъпоценности са най-силните вампири, които буквално изсмукват енергията и силите. Никога не носете старинен накит, чиято история не ви е известна.

Амулети и талисмани

Количка

Количката е празна.

Валути